Våre tjenester

Høyt & lavt er en totalentreprenør med lang erfaring innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi har stor variasjon i oppdragene våre, og har de siste årene bygget alt fra eneboliger til leilighetsbygg og større næringsbygg. Vi har også gjennomført flere rehabiliteringsprosjekter, både for private, næring og det offentlige.


Rehabilitering, tilbygg og oppussing

Byggmester Magne Fjellhaug kan være den ideelle samarbeidspartneren for deg når det gjelder rehabilitering av din bolig. Med mange års erfaring, dedikert ekspertise og et engasjert team er Byggmester Magne Fjellhaug klar til å gi din bolig den oppgraderingen den fortjener.


Bygge bolig

Byggmester Magne Fjellhaug AS har gjennom 25 år bistått og bygget nye boliger. Gjennom disse årene har vi opparbeidet solid erfaring som kommer deg som kunde til gode når du tar steget og bygger bolig med oss. Vi er medlem i Systemhus og kan tilby en rekke flotte hus modeller fra vår innholdsrike katalog.


Bygge fritidsbolig

Går du med tanker om å realisere hyttedrømmen? Vi kan hjelpe deg. Egen fritidsbolig der en kan nyte rolige dager sammen med familien står hos mange høyt oppe på ønskelista. Enten det er maritimt ved Mjøsa eller oppe på fjellet - har du tomt - kan vi bygge.